Çıtır Tavuk (Orjinelinden Çok Lezzetli Ve Çıtır)

Çıtır Tavuk (Orjinelinden Çok Lezzetli Ve Çıtır) Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 modül tavuk göğsü (1 kilo )
  • 1 paket pane harcı

Sos için gereçler;

  • 1 çay bardağı süt
  • 1 çay bardağı sivı yağ
  • 1 çay bardağı un
  • 1 adet yumurta
  • 1,5 yemek kaşığı tavuk baharatı (evinizde yoksa katmasanızda olur)
  • 1 tatlı kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı pulbiber (kırmızı toz biber de katabilirsiniz)
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • Tuz
  • İsterseniz sarımsak

Çıtır Tavuk (Orjinelinden Çok Lezzetli Ve Çıtır) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabımıza tüm sos materyallerini katıp karıştıralım.
  2. Tavuk göğsünü 2 parmak genişliğinde doğrayıp sosun içine ek edelim.
  3. İyice karıştıralım üzerini kapatıp 1 saat buzdolabında bekletelim.
  4. Tavuk kesimlerini pane harcına tek tek bulayıp kızgın yağda artlı önlü kızartalım afiyet olsun.

Çıtır Tavuk (Orjinelinden Çok Lezzetli Ve Çıtır) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yazılı Pasta
Fincanda Lahana Dolması
Frambuazlı Cheesecake
Islak Kek
Süzme Peynirli Çörek
Waffel
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet