Çıtır Tavuk (Orjinelinden Çok Lezzetli Ve Çıtır)

Çıtır Tavuk (Orjinelinden Çok Lezzetli Ve Çıtır) Tanımı İçin Malzemeler
- 4 modül tavuk göğsü (1 kilo )
- 1 paket pane harcı
Sos için gereçler;
- 1 çay bardağı süt
- 1 çay bardağı sivı yağ
- 1 çay bardağı un
- 1 adet yumurta
- 1,5 yemek kaşığı tavuk baharatı (evinizde yoksa katmasanızda olur)
- 1 tatlı kaşığı köri
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı pulbiber (kırmızı toz biber de katabilirsiniz)
- 1 tatlı kaşığı kimyon
- Tuz
- İsterseniz sarımsak
Çıtır Tavuk (Orjinelinden Çok Lezzetli Ve Çıtır) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kabımıza tüm sos materyallerini katıp karıştıralım.
- Tavuk göğsünü 2 parmak genişliğinde doğrayıp sosun içine ek edelim.
- İyice karıştıralım üzerini kapatıp 1 saat buzdolabında bekletelim.
- Tavuk kesimlerini pane harcına tek tek bulayıp kızgın yağda artlı önlü kızartalım afiyet olsun.
Çıtır Tavuk (Orjinelinden Çok Lezzetli Ve Çıtır) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


