Tavuk Göğsünden Tavuk Tantuni

Tavuk Göğsünden Tavuk Tantuni Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet tavuk göğsü
- Sıvı yağ
- 6-7 kol maydanoz
- 3-4 yaprak marul
- 2 tane domates
- 1 adet soğan
Tavuk baharatları ;
- Karabiber
- Pul biber
- Tuz
- Kekik
- Toz kırmızı biber
- Kimyon
Salata baharatı;
- Tuz
- Sumak
- İsteğe bağlı nar ekşisi
Tavuk Göğsünden Tavuk Tantuni Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavamıza yağı alıp üzerine tavuk göğsünü küçük küçük doğrayıp rengi değişene kadar kavuralım ve üzerine baharatları ekleyelim bi 10-15 dk ortası pişirip altını kapatalım.
- Salata için marul ,maydanoz ,domates ve soğanı doğrayalım.
- Baharatlarını atalım ve somun ekmeği ortasını açalım.
- Yerleştiediğimiz tavuğun üstüne salata materyalini koyalım.
- Tarifimiz servise hazır. Afiyet olsun. 🙃.
Tavuk Göğsünden Tavuk Tantuni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





