Tavuk Göğsünden Tavuk Tantuni

Tavuk Göğsünden Tavuk Tantuni Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet tavuk göğsü
  • Sıvı yağ
  • 6-7 kol maydanoz
  • 3-4 yaprak marul
  • 2 tane domates
  • 1 adet soğan

Tavuk baharatları ;

  • Karabiber
  • Pul biber
  • Tuz
  • Kekik
  • Toz kırmızı biber
  • Kimyon

Salata baharatı;

  • Tuz
  • Sumak
  • İsteğe bağlı nar ekşisi

Tavuk Göğsünden Tavuk Tantuni Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavamıza yağı alıp üzerine tavuk göğsünü küçük küçük doğrayıp rengi değişene kadar kavuralım ve üzerine baharatları ekleyelim bi 10-15 dk ortası pişirip altını kapatalım.
  2. Salata için marul ,maydanoz ,domates ve soğanı doğrayalım.
  3. Baharatlarını atalım ve somun ekmeği ortasını açalım.
  4. Yerleştiediğimiz tavuğun üstüne salata materyalini koyalım.
  5. Tarifimiz servise hazır. Afiyet olsun. 🙃.

Tavuk Göğsünden Tavuk Tantuni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sonbahar Çorbası
Kabak Havuç Mezesi
Un Helvası (Kremalı)
Salçalı Yoğurt Çorbası
Orman Meyveli Çikolatalı Nefisss Brownie
Atom Kurabiye (İncir Dolgulu)
Hdabla | © 2025 |