Fırında Patatesli Karnabaharlı Türlü
Fırında Patatesli Karnabaharlı Türlü Tanımı İçin Malzemeler
- 4-5 adet patates
- Yarım karnabahar
- 3 adet havuç
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı zerdeçal
- 2 çay kaşığı karabiber
- 2 çay kaşığı kırmızı pul biber
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kajun
- 1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağı
Fırında Patatesli Karnabaharlı Türlü Tanımı Nasıl Yapılır?
- Patatesi,havucu dilim dilim doğrayıp bir kaba alıyoruz, küçük modüllere ayırdığımız karnabaharı da ekleyip baharatları ve zaytinyağını da ek ediyoruz.
- Daha sonra hepsini güzelce harmanladıktan sonra fırında 200-220 derecede pişiriyoruz.
Sarımsaklı yoğurtla servis edebilirsiniz.
Gerçekten favoriniz olacak bir tanım.
Not:ben yapışmaması ve kuru pişmemesi için altına ve üstüne yağlı kâğıt serdim.
Fırında Patatesli Karnabaharlı Türlü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






