Fırında Patatesli Karnabaharlı Türlü

Fırında Patatesli Karnabaharlı Türlü Tanımı İçin Malzemeler

  • 4-5 adet patates
  • Yarım karnabahar
  • 3 adet havuç
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • 2 çay kaşığı karabiber
  • 2 çay kaşığı kırmızı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kajun
  • 1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağı

Fırında Patatesli Karnabaharlı Türlü Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesi,havucu dilim dilim doğrayıp bir kaba alıyoruz, küçük modüllere ayırdığımız karnabaharı da ekleyip baharatları ve zaytinyağını da ek ediyoruz.
  2. Daha sonra hepsini güzelce harmanladıktan sonra fırında 200-220 derecede pişiriyoruz.

Sarımsaklı yoğurtla servis edebilirsiniz.

Gerçekten favoriniz olacak bir tanım.

Not:ben yapışmaması ve kuru pişmemesi için altına ve üstüne yağlı kâğıt serdim.

Fırında Patatesli Karnabaharlı Türlü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Etli Bamya Yemeği
Etsiz Çiğ Köfte
Portakallı Kurabiye
Tirit (Balıkesir Tiriti)
Karamel Şerbetli Etimek Tatlısı
Krep Sarma
Hdabla | © 2025 |