Yalancı Köstebek Pasta
Yalancı Köstebek Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Keki için;
- 1 su bardağı süt
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 3 adet yumurta
- 1 adet kabartma tozu
- 1 adet vanilya
- 3 yemek kaşığı şeker
- Akışkan bir kıvam elde edecek kadar un
Üzeri için;
- 1 pk krem şanti
- 1 pk çikolata sosu
- Damla çikolata
Yalancı Köstebek Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Krem şanti ve çikolata sos üzerindeki tarife hazırlanır bir kenara alınır.
- Öncelikle kek için şeker ve yumurta uygunca çırpılır ,ardından öteki gereçler ek edilir.
- Kek 180 derece fırına verilir.
- Kekin pişme müddeti fırından fırına değişiyor birinci 20 -25 dakika fırını açmıyoruz ki kekimiz sönmesin.
- Ardından pişip pişmediğini denetim edelim ,kek piştikten sonra biraz soğusun ve bıçak yardımıyla üzeri alınır ve rondodan geçirilir.
- Kalan kekin üzerine evvel süt gezdiriyoruz yumuşaması için.
- Daha sonra hazırladığımız krem şanti sürülür ve rondodan geçirdiğimiz kek kesimleri serpilir.
- Çikolata sosu ve en son damla çikolatası eklenir, afiyet olsun.
Yalancı Köstebek Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







