Tatlı Pasta Ve Süslemeleriniz İçin Krep Kırığı

Tatlı Pasta Ve Süslemeleriniz İçin Krep Kırığı Tanımı İçin Malzemeler

  • 50 gram tereyağ
  • 50 gram un
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • Çay kaşığı ucu ile vanilin

Tatlı Pasta Ve Süslemeleriniz İçin Krep Kırığı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağını oda sıcaklığında eritiyoruz.
  2. Üzerine pudra şekerini ekleyip karıştırıyoruz.
  3. En son un ve vanilini de ekleyip homojen kıvama gelene kadar karıştırıyoruz.
  4. Yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine incecik olacak formda yayıyoruz.
  5. Son olarak 180 derece fırında ortalama 15 dk kadar tutuyorsunuz ( fırından fırına değişiklik gösterebilir siz fırının başında bekleyin birden yanar zira 🙈 )
  6. Üzeri kızarınca fırından alın.
  7. Tepsimiz soğuduktan sonra istediğiniz biçimde kırın.
  8. Krep kırığımız hazır 🌸 yaptıktan sonra 1-2 hafta içerisinde kapağı kapalı olmayacak formda serin ve kuru yerde koruma edin.
  9. Buzdolabı nemli olduğu için buzdolabına koymuyoruz 💫.

Tatlı Pasta Ve Süslemeleriniz İçin Krep Kırığı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Sütlaç
Buzluk Böreği
Sirkencübin Şerbeti
Limonlu Brownie
İftariyelik
Sade Poğaça Tarifi
Hdabla | © 2025 |