Tatlı Pasta Ve Süslemeleriniz İçin Krep Kırığı

Tatlı Pasta Ve Süslemeleriniz İçin Krep Kırığı Tanımı İçin Malzemeler
- 50 gram tereyağ
- 50 gram un
- 1 çay bardağı pudra şekeri
- Çay kaşığı ucu ile vanilin
Tatlı Pasta Ve Süslemeleriniz İçin Krep Kırığı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tereyağını oda sıcaklığında eritiyoruz.
- Üzerine pudra şekerini ekleyip karıştırıyoruz.
- En son un ve vanilini de ekleyip homojen kıvama gelene kadar karıştırıyoruz.
- Yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine incecik olacak formda yayıyoruz.
- Son olarak 180 derece fırında ortalama 15 dk kadar tutuyorsunuz ( fırından fırına değişiklik gösterebilir siz fırının başında bekleyin birden yanar zira 🙈 )
- Üzeri kızarınca fırından alın.
- Tepsimiz soğuduktan sonra istediğiniz biçimde kırın.
- Krep kırığımız hazır 🌸 yaptıktan sonra 1-2 hafta içerisinde kapağı kapalı olmayacak formda serin ve kuru yerde koruma edin.
- Buzdolabı nemli olduğu için buzdolabına koymuyoruz 💫.
Tatlı Pasta Ve Süslemeleriniz İçin Krep Kırığı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




