Anne Köftesi

Anne Köftesi Tanımı İçin Malzemeler
- 600g kıyma
- 1 tane soğan
- 1 adet kapya biber
- 5 kol maydanoz
- 2 diş sarımsak
- 1 çay bardağı galeta unu
- 1 adet yumurta
- Tuz
- Karabiber
- Kırmızı biber
- Kimyon
Kızartması için;
- Sıvı yağ
Anne Köftesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kıyma, yumurta ve galeta ununu derin bir kaba alıyoruz soğan, sarımsak ve biberi rondodan geçirip içine ekliyoruz, maydanozuda ince kıyıp ekliyoruz. Son olarak baharatlarıda ekleyip yoğuruyoruz.
- Küçük modüller koparıp form veriyoruz sıvı yağ ile tavada kızartıyoruz.
Afiyet olsun.
Anne Köftesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





