Anne Köftesi

Anne Köftesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 600g kıyma
  • 1 tane soğan
  • 1 adet kapya biber
  • 5 kol maydanoz
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay bardağı galeta unu
  • 1 adet yumurta
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı biber
  • Kimyon

Kızartması için;

  • Sıvı yağ

Anne Köftesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kıyma, yumurta ve galeta ununu derin bir kaba alıyoruz soğan, sarımsak ve biberi rondodan geçirip içine ekliyoruz, maydanozuda ince kıyıp ekliyoruz. Son olarak baharatlarıda ekleyip yoğuruyoruz.
  2. Küçük modüller koparıp form veriyoruz sıvı yağ ile tavada kızartıyoruz.

Afiyet olsun.

Anne Köftesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tatlı Atıştırmalık Puding
Terbiyeli Havuçlu Patates Çorbası (Videolu)
Sufle
Mercimek Çorbası
Kısır
Malatya’nın Gıllor Tarifi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet