Mozaik Pasta

Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 paket petibör bisküvi
  • 1.5 su bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 çay bardağı şeker
  • 200 gram margarin yahut tereyağı

Mozaik Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle petibör bisküvilerimizi elimizde dört kesime bölüp, derin bir kaba alalım akabinde süt, kakao, şeker ve 200 gram margarini eritip bir kaba alıp karıştıralım.
  2. Hazır olan sosumuzu petibör bisküvilerimizin üzerine döküp spatula yardımıyla karıştıralım.
  3. Bende kelepçeli kalıp mevcuttu kalıbımızın içine alıp yayalım ve streçleyip, buzluğa katalım.
  4. Donan mozaik pastamızı buzluktan çıkartıp biraz erimesini bekleyip dilimleyerek süsleyelim mozaik pastamız servise hazır. İsterseniz buzluğa katıp sonra da yiyebilirsiniz deneyecek olanlara afiyet olsun 😋.

Mozaik Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yumuşacık Yoğurtlu Kömbe
Cevizli Fıstıklı Rulo Pestil
Cheesecake Tadında Kek (Videolu)
Çıtır Milföylü, Vişneli Yoğurtlu Tatlı
Çıtırlığı Garanti Lokma Tatlısı
Frambuazlı Beyaz Çikolatalı Kurabiye
Hdabla | © 2025 |