Vejetaryen Salata

Vejetaryen Salata Tanımı İçin Malzemeler

  • Küçük uzunluk yarım brokoli
  • Küçük uzunluk yarım karnabahar
  • 1 adet salatalık
  • 2 adet domates
  • 2 adet çarliston biber
  • 10/15 tane biberli yeşil zeytin
  • 1 kalıp süzme peynir

Üzeri için;

  • 2 yemek kaşığı kadar zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı kadar nar ekşisi
  • Yarım limon suyu
  • Tuz

Süslemek için;

  • Maydanoz yahut dereotu

Vejetaryen Salata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce karnabaharlar ve brokoliler küçük küçük doğrayıp, 10 dk haşlanır.
  2. Sonra başka tüm materyaller o ortada doğranır.
  3. Soğuyan brokoli ve karnabaharlarla karıştırılır.
  4. Üzerine zeytinyağı, limon suyu, nar ekşisi katılır.
  5. Üzerine küçük doğranan peynirler eklenir.
  6. Maydanoz yahut dereotu ile süsleme yapılır.

Vejetaryen Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Patates Kızartması
Kıyır Kıyır Mini Elmalı Turta
Pişmeyen Kabak Salatası
Pizza Poğaça (Ağızda Dağılan)
Semizotu Salatası
Hurma Püresi
Hdabla | © 2025 |