Vejetaryen Salata
Vejetaryen Salata Tanımı İçin Malzemeler
- Küçük uzunluk yarım brokoli
- Küçük uzunluk yarım karnabahar
- 1 adet salatalık
- 2 adet domates
- 2 adet çarliston biber
- 10/15 tane biberli yeşil zeytin
- 1 kalıp süzme peynir
Üzeri için;
- 2 yemek kaşığı kadar zeytinyağı
- 2 yemek kaşığı kadar nar ekşisi
- Yarım limon suyu
- Tuz
Süslemek için;
- Maydanoz yahut dereotu
Vejetaryen Salata Tanımı Nasıl Yapılır?
- Önce karnabaharlar ve brokoliler küçük küçük doğrayıp, 10 dk haşlanır.
- Sonra başka tüm materyaller o ortada doğranır.
- Soğuyan brokoli ve karnabaharlarla karıştırılır.
- Üzerine zeytinyağı, limon suyu, nar ekşisi katılır.
- Üzerine küçük doğranan peynirler eklenir.
- Maydanoz yahut dereotu ile süsleme yapılır.
Vejetaryen Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








