Acılı Mantar Sote

Acılı Mantar Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo mantar
  • 1 adet samandağ acı biber
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet soğan
  • 1 adet havuç
  • Sıvıyağ
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber

Acılı Mantar Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantarları temizleyip doğrayalım.
  2. Soğanları söğüş biçiminde, havuç ve biberleri yuvarlak biçimde doğrayalım.
  3. Tencereye sıvı yağ ve soğanı alıp kavuralım.
  4. Üzerine havuç ve biberleri ek edelim biraz kavrulduktan sonra mantarları ekleyelim.
  5. Tuz ve karabiberi ek edip kapağını kapatalım ve kısık ateşte denetimli pişirelim.

Acılı Mantar Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Köstebek Pasta
Kremalı Mantarlı Ispanak
Zeytinyağlı Barbunya ( Tam Mevsiminde Enfes )
Airfryer’da Güveçte Hamsili Pilav
Etsiz Çiğ Köfte
Nohut Tava
Hdabla | © 2025 |