Kaşarlı Brokoli Cips

Kaşarlı Brokoli Cips Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram brokoli
- Su
- Tuz
- 100/150 gram kaşar rendesi
Dip sos için :
- 3 yemek kaşığı süzme yoğurt
- 1 yemek kaşığı mayonez
- Tuz
Kaşarlı Brokoli Cips Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk evvel brokolileri bol suda yıkayalım sonra bıçak yardımıyla küçük modüllere ayıralım.
- Bir tencere brokolili ve suyu ek edelim kaynamaya bırakalım 10/15 dakika haşlayalım.
- Sonra bir modül brokoli alalım ve bir bardak yardımıyla yavaşça üstüne bastıralım.
- Üzerine kaşar rendesi ekleyelim ve 10 dakika 180 derecede üstü kızarana kadar pişirelim.
- Dip sos için bir kaseye yoğurtu mayonezi ve tuzu ekleyelim güzelce karıştıralım ve minik bir kaseye alalım.
- Pişen kaşarlı brokoli cipslerimizi bir servis tabağına alalım yanına taban sosunu da koyalım ve afiyetle yiyelim😋😋😋. Enfes oluyor.
Kaşarlı Brokoli Cips Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







