Pembe Yulaf

Pembe Yulaf Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı ince öğütülmüş yulaf
  • 1 su bardağı süt
  • 7-8 adet vişne (renklendirmek için) (kırmızı meyvelerin hepsi olur)

Üzeri için;

  • Chia tohumu -hindistan cevizi -müsli (opsiyonel)

Pembe Yulaf Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sütü yulafı ve vişneyi blender’a koyup homojen bir kıvam elde edene kadar çekelim.
  2. Daha sonra pişirelim.
  3. İstediğimiz bir kaseye ekleyip üzerine süsleyelim sunum kısmı sizlere kalmış afiyet olsun.

Pembe Yulaf Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebzeli Dağılmayan Köfte
Ağızda Dağılan Un Kurabiyesi
Van Pastası
Çikolatalı Yulaf (Videolu)
Bayatlamayan 3-2-1 Poğaça
Ezine Peynirli Roka Salatası
Hdabla | © 2025 |