Cocostar Pasta

Cocostar Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 çay bardağı süt
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1.5 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu

Islatmak için;

  • 1 su bardağı süt

Kreması için;

  • 1 su bardağı süt
  • 2 poşet kremşanti
  • 1.5su bardağı hindistan cevizi

Ganaj için;

  • 1 paket krema
  • 80 gram çikolata

Cocostar Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Keki için; şeker ve yumurtayı köpürene kadar çırpıyoruz ,sonra süt ,sıvıyağı ekleyip tekrar karıştırıyoruz .
  2. Un, kabartma tozu ,kakaoyu eleyip başka bir kapta karıştırıp kek harcına ekliyoruz ve karıştırıp kelepçeli kek kalıbına döküyoruz sonra fırına verelim.
  3. Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede 25 dakika pişirilir .
  4. Soğuk sütü kremşanti ile karıştıralım, sonra hindistan cevizi döküp karıştıralım ve kek hazır olana kadar dinlendirelim.
  5. Kremayı ocağa alalım çikolatayı ekleyelim ,krema ısınınca ocaktan alalım kaynamaması gerekiyor yalnızca çikolata eriyecek.
  6. Pişen keki soğumaya bırakalım, sonra kalıptan çıkarıp aykırı çevirelim daha düzgün durması için.
  7. Üzerine sütü döküp kremamızı dökelim, her tarafına düzgün bir biçimde sürelim.
  8. Üzerine çikolatayı dökelim ve dolapta bir gece dinlendirelim, istediğiniz formda süsleme yapabilirsiniz afiyet olsun 💫.

Cocostar Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sekilli Kurabiyeler
3 Kaşık Tatlısı
İç Pilavlı Tavuk
Fırında Çıtır Mantı
Kruvasan Poğaça
Peynirli Poğaça
Hdabla | © 2025 |