Kupta Kaşık Pastası

Kupta Kaşık Pastası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket kedidili bisküvi
  • 1 litre süt
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 3 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilya

Piştikten sonra ;

  • 1 çay bardağı süt
  • 1 poşet krem santi

Üzeri için;

  • 2.5 su bardağı frambuaz (veya istediğiniz bir meyve )
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 1 çay bardağı su
  • 3 -4 yemek kaşığı toz şeker

Kupta Kaşık Pastası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle muhallebisi için gerekli bütün materyalleri tencereye alın karıştırarak pişirin.
  2. Piştikten sonra üzerini streçleyip soğumaya bırakın .
  3. Soğuduktan sonra içine 1 çay bardağı süt ve krem santiyi ekleyip mikserle çırpın .
  4. Daha sonra kedidili bisküvileri 2 -3 kesime bölerek muhallebiye ekleyin ve kaplara paylaştırın.
  5. Ardından meyveli sos için küçük bir tencereye gerekli gereçleri alıp karıştırarak pişirin .
  6. Pişen meyveli sosu kaplara paylaştırın soğuduktan sonra servis edin afiyet olsun.

Kupta Kaşık Pastası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karamel Şerbetli Revani
Günlerin Vazgeçilmezi Kısır
Patates Oturtma (Patatesi Kızartmıyoruz Çok Pratik)
Elmalı Turta
İslim Kebabı
Lavaş Ekmeği İle Beyti
Hdabla | © 2025 |