Kırmızı Meyvelerle Browni

Kırmızı Meyvelerle Browni Tanımı İçin Malzemeler

  • 150 gram tereyağ ( yarısı tuzlu, yarısı tuzsuz)
  • 200 gram bitter çikolata
  • 1 su bardağı un ( 150 ml)
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 paket vanilin
  • Kırmızı meyveler ( vişne, böğürtlen, ahududu)
  • Beyaz çikolata

Kırmızı Meyvelerle Browni Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak tereyağını eritiyoruz ve içine bitter çikolatayı ekliyoruz. Ben birazcık da fıstık ezmesi koydum.
  2. Ayrı bir kapta yumurtalarımızı ve şekeri bızzzlıyoruz.
  3. Yumurta ve şekeri güzelce bızzzzladıktan sonra unumuzu ve vanilinimizi ekliyoruz. Bu adımda mikser kullanmıyoruz! silikon bir kaşık yardımıyla pürüzsüz kıvam olana kadar karıştırıyoruz.
  4. Tereyağında eriyen çikolatamızın birinci sıcaklığı geçtikten sonra un karışımımızın içine döküyoruz. Ve tekrar silikon bir kaşık yardımıyla karıştırıyoruz.
  5. Borcama yağlı kağıt seriyoruz. 280mm*280mm ölçüsünde bir borcam kullandım ben.
  6. Şimdi eksiksiz karışımımızı borcama döküp üzerine kırmızı meyvelerimizi ve beyaz çikolata kesimlerini ekliyoruz.
  7. Önceden ısıttığımız fırınımız ile buluşuyoruzzz. Alt ve üst seçeneğinde orta kısmında pişirmek kıymetli. 170 dereceye 40 dk ayarlıyoruz. Artık bekleme zamanısıııııı 👯‍♀️.

Not : canımlar fırın ayarınız farklı olabilir o yüzden denetim etmeniz yeterli olur 👌🏻.

Kırmızı Meyvelerle Browni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muzlu Köstebek Pasta
Chocolate Marble Cheesecake
Soya Soslu, Ballı Et Bonfile Sosu
Üçgen Mantı
Kakaolu Kurabiye
Glutensiz Susamlı Kıyır Kıyır Atıştırmalık
Hdabla | © 2025 |