Sufle

Sufle Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı süt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 pk kabartma tozu
  • 1 pk vanilin
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 9 tepeleme yemek kaşığı un

Üzeri için;

  • Pudra şekeri
  • Çilek

Sufle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Şeker ile yumurtayı köpük köpük olana kadar çırpıyoruz.
  2. Ardından içine sütü yağı ekliyoruz ve karıştırıyoruz .
  3. Unu, kabartma tozunu ,vanilyayı ve kakaoyu koyuyoruz ve tekrar karıştırıyoruz .
  4. Sonra yağladığımız kaselere koyuyoruz ve 160 derecede 10 dakika pişiriyoruz.
  5. Ardından tabaklara alıp istediğimiz üzere üstlerini süslüyoruz.Afiyet olsun.

Sufle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Balon Pişi
Beşamel Soslu Mantar
6 Ay Ve Üzeri Bebeklere İğde Tozlu Mama (Videolu)
Güveçte Sebzeli Baget
Lokum Gibi Soslu Tavuk Kanat
Kahvaltılık Sos
Hdabla | © 2025 |