Renkli Salata

Renkli Salata Tanımı İçin Malzemeler

  • Marul
  • 2 adet salatalık
  • 2 adet havuç
  • 2-3 yemek kaşığı nar
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı

Renkli Salata Tanımı Nasıl Yapılır?

Sofranıza çok yakışacak hem damağa hem göze hitap edecek bir salata kasesi 🥗.

  1. Marul yapraklarını farklı başka yıkayıp kesiyoruz.
  2. Salatalığın kabuklarını soyarak dilimliyoruz ve marulun etrafına diziyoruz.
  3. Havuçları rendeleyip kasemizin ortasına koyuyoruz.
  4. Son dokunuş olarak da narları da salatanın ortasına ve en kenarlarına dizerek hoş bir manzara veriyoruz.
  5. Zeytinyağını da gezdirince soframızı süslemeye hazır hale geliyor 😍.Afiyet olsun 🌸.

Renkli Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Damla Çikolatalı Browni Kek
Tam Ölçülü Mercimek Köfte Tarifi
Dilim Ekmekli Mini Pizzalar
Yoğurtlu Makarna Salatası
Pancar Çorbası ( Pancar Sapı )
İlikli Kemik Suyu
Hdabla | © 2025 |