Truff

Truff Tanımı İçin Malzemeler
- 5 dilim kek (kalın)
- 1 çay bardağı krema
- 80 gram çikolata
- 15 tane hurma
Üzeri için
- 160 gram çikolata
- Fındık kırığı
- Hindistan cevizi
Truff Tanımı Nasıl Yapılır?
Kalan keklerden yapabilirsiniz.
- Kekleri ve hurmalar robottan çekip karıştırma kabına alın.
- Sıvı kremayı ocakta ısıtın. İçine çikolataları atıp ocaktan alın. Eriyene kadar karıştırın. Keke ekleyin ve güzelce harmanlayın.
- Yağlı kağıt serdiginiz kalıba sıkıştırarak yerleştirin. Buzdolabına kaldırın.
- Dilerseniz top formunda de yapabilirsiniz. Dolaptan çıkardığınız truffları benmari yolu erittiğiniz çikolataya batırıp yağlı kağıt üzerine alın. Dilediğini üzere süsleyin.
Şifa olsun 🍃🫶🏻
Truff Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


