Mantar Sote

Mantar Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo mantar
  • 2 adet kuru soğan
  • 3 tane yeşil biber
  • 2 tane kapya biber
  • Sıvıyağ
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Tuz

Mantar Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantarlarımızı soyuyoruz.
  2. Daha sonra sıvı yağ ile birlikte tencereye alıyoruz.
  3. Hafif suyunu çektikten sonra doğradığımız soğanları, biberleri ekliyoruz .
  4. Tuzunu ek edip suyunu uygunca çekene kadar kavuruyoruz.Afiyet olsun.

Mantar Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıymalı Makarna
Sıcak Su İle Jalapone Turşusu
Airfryerda Közlenmiş Patlıcan (Yumuşacık)
Evde Kolayca Yapabileceğiniz Nefis Tavuk Wrap Tarifi (Hem Pratik Hem Lezzetli) (Videolu)
Bisküvi Tadında Kurabiye
Kuru Cacık
Hdabla | © 2025 |