Nohut Yemeği

Nohut Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı haşlanmış nohut
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet domates
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı toz biber
  • Tuz
  • Sıvı yağ

Nohut Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sıvı yağ koyduğumuz tencereye yemeklik doğranmış soğanları koyup kavuralım.
  2. Salça ve toz biberi ekleyelim,domatesleri koyalım.
  3. Nohutu ekleyip 1-2 dk kavuralım.
  4. Üstüne gelecek kadar suyunu koyup tuzunu da ekleyip pişirelim. (nohuta nazaran pişme müddeti değişebilir).

Nohut Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karamelli Çikolatalı Tart Kek
Köfteli Mantar Dolması Tarifi
Kars Ketesi
Çikolatalı Pasta (Hazır Kekten)
Buzluk Böreği ( Gül Böreği)
Karamelli Tirileçe
Hdabla | © 2025 |