Tiramisu Topları

Tiramisu Topları Tanımı İçin Malzemeler
- 1 bütün paket kedidili
- 2 tatlı kaşığı granül kahve
- Yarım çay bardağı sıcak su
- 1 paket labne peyniri
- 1 paket vanilya
- 2 yemek kaşığı pudra şekeri
Dışını harcı için;
- 2-3 yemek kaşığı kakao
Tiramisu Topları Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle hazır granül kahveyi sıcak suyun içerisinde çözdürdükten sonra soğumaya bırakalım.
- Diğer taraftan kedidilini rondodan geçirelim.
- Kedidillerin tamamı rondodan geçtiğinde başka bir kaba aktaralım.
- İçerisine soğuyan kahveyi ek ederek güzelce karıştıralım.
- Hazırladığımız harcı buzdolabına kaldırarak dinlenmeye bırakalım.
- Labne peyniri, pudra şekeri ve vanilyayı bir kapta krema kıvamına gelinceye kadar çırpalım.
- Buzdolabında dinlendirdiğimiz kahveli kedidilini karışıma ek edip karıştıralım.
- Harçtan ceviz büyüklüğünde kesimler kopararak elimizle yuvarlayalım.
- Hazırladığımız tiramisu toplarını her yerini kapatacak formda kakaoya bulayalım.
Akşam servis edecekseniz sabahtan, sabah servis edecekseniz akşamdan yapıp buzdolabında bekletirseniz daha yeterli olur.
Afiyet olsun❤.
Tiramisu Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
