Bisküvili Pasta

Bisküvili Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 lt süt
  • 2 dolu yemek kaşığı nişasta
  • 3 dolu yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı kadar toz şeker
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 3 paket kadar bisküvi

Üzerine;

  • 1 paket sütlü çikolata

Bisküvili Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak muhallebi için verilen materyallerden vanilya ve tereyağı hariç hepsini bir tencereye alalım.
  2. Ocağa alalım karıştırarak yoğunlaşana kadar pişirelim.
  3. Kapatmadan evvel tereyağı ve vanilyalı ekleyelim son bir karıştıralım. Ocaktan alalım.
  4. Muhallebimizin birinci sıcağı çıktıktan sonra küçük uzunluk kare borcamın tabanına muhallebi üzerine bir kat bisküvi bir kat muhallebi olacak biçimde 5 kat bisküvi dizelim.En üstte muhallebi olması gerekiyor.
  5. Ben kalan yarım paket kadar bisküviyi rondodan geçirerek üzerine kaplayıp, bir paket sütlü çikolatayı rendeleyerek servis yaptım. Siz dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz klasik bisküvili pasta deneyecek olanlara afiyetle 😘.

Bisküvili Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Köfte Patates ( 4 Kişilik )
Sıkıcık Köfte (Videolu)
Avcı Böreği
Ton Balıklı Salata(isveç Diyeti)
Hindi Tandır
Susamlı Tuzlu Kurabiye
Hdabla | © 2025 |