Tavuk Ciğeri Tarifi

Tavuk Ciğeri Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram tavuk ciğeri
  • Sıvı yağ
  • Kekik
  • Pulbiber
  • Karabiber
  • Tuz

Tavuk Ciğeri Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk ciğerlerini temizleyip kuşbaşı biçiminde doğruyoruz.
  2. Yıkadıktan sonra suyunu süzdürüp biraz sıvı yağ eklenmiş tavaya alıyoruz.
  3. Yüksek ateşte suyunu salıp çekene kadar kavuruyoruz.
  4. Suyunu çektiği vakit altını biraz kısıp kızarmasını bekliyoruz. Bu etapta biraz sıçrama yapacaktır dikkatli olalım.
  5. Kızardığı vakit altını kapatıp tuz ve baharatları ekleyip sıcak servis ediyoruz.
  6. Kekiği bol eklemek ciğerin kendine has olan kokusunu alacaktır. Tadı da lezzetli olacaktır. Afiyet olsun☺️.

Tavuk Ciğeri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıymalı Pide
Taze Fasulye Kızartması ( Yumurtalı )
Köfteli Alinazik
Krem Peynirli Pastane Poğaçası
Haşhaşlı Kalburabastı
Fırınsız Balkabaklı Cheescake
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet