Pekmezli Tatlı (Nişevle)

Pekmezli Tatlı (Nişevle) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı pekmez
- 1 su bardağı nişasta
- 2 su bardağı su
- İsteğe nazaran 3 yemek kaşığı zeytin yağı (1 yemek kaşığı tereyağı da olabilir)
Pekmezli Tatlı (Nişevle) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bir tencere içerisine yağ hariç tüm materyalleri koyup kaynayana kadar karıştırıp yoğunlaştırıyoruz.
- İyice kıvam alan tatlıyı altını kapatıp yağ ekleyerek içerisinde özeleştirip altını kapatıyoruz.
Servise hazır ediyoruz. Afiyet olsun.
Pekmezli Tatlı (Nişevle) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
