Balık

Balık Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet çupra balık
  • 1 adet limon
  • 2 adet kuru soğan
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı

Balık Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İki adet soğanımızı halka halka doğrayarak pişireceğimiz tepsi yahut borcamın içine koyuyoruz üzerlerine yıkayıp tuzladığımız balıkları koyuyoruz.
  2. Ardından üzerlerine bir fırça yardımı ile artlı önlü zeytinyağı ile yağlıyoruz.
  3. Halka halinde doğradığımız limonlarımızı da balıkların içerisine yerleştiriyoruz.
  4. Fanlı alt üst ayarlı fırında 200 derece de üzerleri kızarıncaya kadar pişiriyoruz afiyet olsun.

Balık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Orman Meyveli Cup
Etsiz Çiğ Köfte (Acısız)
Coleslaw Salatası (Kfc Lahana Salatası)
Haşlama (But)
Elmalı Rulo
Nohuttan Lezzetli Atıştımalık
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet