Balık

Balık Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet çupra balık
  • 1 adet limon
  • 2 adet kuru soğan
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı

Balık Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İki adet soğanımızı halka halka doğrayarak pişireceğimiz tepsi yahut borcamın içine koyuyoruz üzerlerine yıkayıp tuzladığımız balıkları koyuyoruz.
  2. Ardından üzerlerine bir fırça yardımı ile artlı önlü zeytinyağı ile yağlıyoruz.
  3. Halka halinde doğradığımız limonlarımızı da balıkların içerisine yerleştiriyoruz.
  4. Fanlı alt üst ayarlı fırında 200 derece de üzerleri kızarıncaya kadar pişiriyoruz afiyet olsun.

Balık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Harika Sosuyla Makarna Salatası
Sulu Tavuklu Patates Yemeği
El Açması Milföy Börek
Çocuklara Besleyici Çikolata Yapımı
Lokanta Usulü Ciğer Kavurması Ve Salata
Yaz Günlerinde Limonataya Alternatif Ferahlık : Vişne Kompostosu
Hdabla | © 2025 |