Limonata

Limonata Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet dondurulmuş limon
  • 1 adet dondurulmuş portakal
  • 1 su bardağı şeker
  • 3 litre su

Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle limon ve portakalı dilimlere bölüp buzluğa atıyoruz.
  2. Buzluktan çıkardığımız meyveyi robot yahut smothe makinesine alıyoruz üzerine şekeri boşaltıyoruz biraz su koyarak, ufalanana kadar çekiyoruz (tek seferde sığmazsa modüllere bölebilirsiniz )
  3. Elde ettiğimiz püreyi süzgece alarak süzüyoruz. Süzdükten sonra kalan karışıma suyumuzu ekliyoruz ve hazır. Afiyet olsun.

Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Orman Meyveli Trileçe (Kremasız)
Film Gecelerinin Vazgeçilmezi Patlamış Mısır
Kalp Şeklinde Kuskuslu Narlı Amerikan Salatası
Islak Hamburger
Tereyağlı Tavuk
Arpa Şehriye Pilavı
Hdabla | © 2025 |