Milföylü Muhallebili Tatlı

Milföylü Muhallebili Tatlı Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 su bardağı un
- Yarım su bardağından biraz eksik nişasta
- 1 adet yumurta
- 2,5 su bardağı toz şeker
- 1 yemek kaşığı sana yağ yahut tereyağ
- 2 paket vanilin
Üzeri için;
- Hazır orman meyveli sos
Alt katmanı için;
- Milföy hamuru
Milföylü Muhallebili Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle tenceremize süt ve öteki gereçlerimizi koyum kısık ateşte daima karıştırıyoruz kaynadıktan sonra sana yağımızı ve vanilinlerimizi ekliyoruz ve çırpıcı ile ipek üzere olana kadar çırpıyoruz ve soğumaya bırakıyoruz.
- Diğer tenceremize sosumuzu döküp karıştırıyoruz ben hazır orman meyveli sos kullandım çikolata sosu ile de yapılabilir.
- Milföylerimizi fırında 200 derecede pişirelim milföy hamurlarını üçgen kesip kuruvasan biçimini verelim.
- Daha sonra alt katmana milföylerimizi daha sonra kremamızı daha sonra da sosumuzu dökelim ve soğumaya bırakalım. Afiyet olsun.
Milföylü Muhallebili Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

