Kaşarlı Krep Omlet

Kaşarlı Krep Omlet Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • Çay kaşığının ucu ile tuz
  • 3 dilim kaşar peyniri
  • Küçük 1 kesim tereyağ
  • 1 kaç yaprak maydanoz

Kaşarlı Krep Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İki yumurtaya çay kaşığının ucu ile tuz ekleyip çırptım.
  2. Yumurtayı tavaya almadan evvel kibrit kutusu büyüklüğünde, üç dilim kaşar doğradım ki rendeleyebilirsiniz de. Bir kaç sap maydanozun yapraklarını aldım. Ben yaprakları doğramadım. Bütün kullandım.
  3. Küçük bir modül tereyağı ile ısıttığım tavayı yağladım. Çırptığım yumurtayı tavaya döktüm, eşit yayılmasını sağladım.
  4. Yumurtanın tabanı pişince ki omleti tavada oynatabiliyorsanız pişmiş demektir, kaşar peyniri ve maydanozu omletin yarısına dizdim. Omletin yarısını da kaşar peynir ve maydanozun üzerine kapattım.
  5. Tavanın kapağını kapattım, ocağı kıstım ve bir kaç dakika bu biçimde pişirdim ki omletin içi de pişsin.

Sağlık ve afiyetle🌺

Kaşarlı Krep Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kaşık Dökme (Peynirli)
Çikolatalı Kurabiye
Karışık Turşu
Tavuk Güveç
Çilekli Yoğurt Tarifi
Kahvaltılık Baharatlı Bayat Ekmek
Hdabla | © 2025 |