Kaşarlı Krep Omlet

Kaşarlı Krep Omlet Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- Çay kaşığının ucu ile tuz
- 3 dilim kaşar peyniri
- Küçük 1 kesim tereyağ
- 1 kaç yaprak maydanoz
Kaşarlı Krep Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?
- İki yumurtaya çay kaşığının ucu ile tuz ekleyip çırptım.
- Yumurtayı tavaya almadan evvel kibrit kutusu büyüklüğünde, üç dilim kaşar doğradım ki rendeleyebilirsiniz de. Bir kaç sap maydanozun yapraklarını aldım. Ben yaprakları doğramadım. Bütün kullandım.
- Küçük bir modül tereyağı ile ısıttığım tavayı yağladım. Çırptığım yumurtayı tavaya döktüm, eşit yayılmasını sağladım.
- Yumurtanın tabanı pişince ki omleti tavada oynatabiliyorsanız pişmiş demektir, kaşar peyniri ve maydanozu omletin yarısına dizdim. Omletin yarısını da kaşar peynir ve maydanozun üzerine kapattım.
- Tavanın kapağını kapattım, ocağı kıstım ve bir kaç dakika bu biçimde pişirdim ki omletin içi de pişsin.
Sağlık ve afiyetle🌺
Kaşarlı Krep Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












