Pazı Kavurma

Pazı Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 demet pazı
  • 1 adet havuç
  • 3 diş sarımsak
  • 1 adet soğan
  • 1 su bardağı haşlanmış nohut
  • 1 su bardağı haşlanmış mercimek
  • Tuz
  • Pul biber
  • Kimyon

Üzeri için:

  • Yoğurt
  • Tereyağ-biber karışım sosu

Pazı Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Piyazlık doğranmış soğanlar yağda kavrulur.
  2. İnce dilimlenmiş havuçlar ve sarımsaklar eklenir.
  3. İnce doğranmış pazı eklenir ve kavrulur.
  4. Mercimek ve nohut ek edilir.
  5. En son baharatlar eklenir.
  6. Servis için; üzerine yoğurt ve biber sosuyla servis edilir.

Pazı Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nohut Yemeği
Su Böreği Tadında Aşırı Pratik Tepsi Böreği
Zeytinyağlı Lahana Dolması
Hazır Çiğ Köfte Tarifi
Tavada Islak Kek
Fırında Makarna
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet