En İyi Mantı Tarifi

En Âlâ Mantı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 500 gram donmuş mantı
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 çay kaşığı nane
  • Kırmızı toz biber
  • Tuz

Haşlamak için;

  • 4 su bardağı su

Üzeri için;

  • 5 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz

En Yeterli Mantı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye sıvı yağ ve tereyağını alalım.
  2. Üzerine salça, nane ve toz biberi ekleyip kavuralım.
  3. 4 bardak kaynar suyu ekleyip 1 taşım kaynattıktan sonra 500 gram mantıyı ekleyip denetimli kısık ateşte pişirelim.
  4. 5 yemek kaşığı yoğurdu sarımsak ve tuzla karıştıralım suyunu çeken mantının üzerine dökelim.
  5. En son nane serpelim. Afiyet olsun.

En Âlâ Mantı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muffin Kalıbında Elmali Kurabiye
Mükemmel Gözleme
Muhteşem Kurabiye
Brüksel Lahanalı Bulgur Pilavı
Pişmeyen Tiramisu
Beşamel Soslu Tavuklu Börek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet