Mangal Tadında Köfte

Mangal Tadında Köfte Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram kıyma (kuzu dana karışık kullandım)
  • 1 çay bardağı soda
  • 1 çay bardağı ekmek içi
  • 1 orta uzunluk soğan rendelenmiş
  • Yarım paket kabartma tozu
  • 1 er çay kaşığı karabiber
  • Toz kırmızı biber
  • Kimyon
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Mangal Tadında Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Malzemeleri sırasıyla kıyma,soğan, ekmek içi, kabartma tozu, soda ve baharatları yoğurma kabına alıp yoğuralım.
  2. Köftenizin hoş olması için en değerli püf noktası uygun yoğurmaktır.
  3. Yoğurduğumuz köfteye form verip isterseniz fırında isterseniz tavada pişirebilirsiniz.

Mangal Tadında Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lokanta Usulü Ezogelin Çorbası
İlikli Et Suyu
Peynirli Çıtır Börek
Çilekli Tart
İkinci Gün İftar Yemeği
Zeytinyağlı Fasulye Tarifi
Hdabla | © 2025 |