Kırmızı Pancar Mezesi

Kırmızı Pancar Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 orta uzunluk kırmızı pancar
  • 2 orta uzunluk havuç
  • 4-5 yemek kaşığı yoğurt
  • Mısır

Kırmızı Pancar Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havucu ve pancarı hafif yağda yumuşayana kadar soteliyoruz.
  2. Soğuduktan sonra tuz ve çırpılmış yoğurt (dilerseniz sarımsak ekleyebilirsiniz) ile karıştırıp üzerine mısırla servis ediyoruz. Herkese afiyet olsun.

Kırmızı Pancar Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Kaşarlı Patates Çubukları
Beşamel Soslu Kıymalı Makarna
Fırın Sütlaç (Nişastasız)
Yalancı Su Böreği
Domates Konservesi
Meyhane Pilavı
Hdabla | © 2025 |