Nefis Ekmek (Cicipapa)

Nefis Ekmek (Cicipapa) Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet yumurta
  • 3 su bardağı su
  • Kırmızı tozbiber
  • Karabiber
  • Tuz
  • 1,5 ekmek (taze olmasın kesilmez,ben birgün buzdolabında beklettim)

Nefis Ekmek (Cicipapa) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtalar çırpılır,içine 3 bardak su,kırmızı tozbiber, karabiber,çok az tuz ekleyip tekrar çırpılır.
  2. Ekmekler dilimlenir tava yağlanır kızartılır. (her seferinde bir tatlı kaşığı yağ kullandım. (çevirince tekrar çok az yağ eklenir). Afiyet olsun.

Nefis Ekmek (Cicipapa) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Arpa Şehriye Pilavı (Tam ölçü)
Patlıcan Kızartması (Mısır Unlu)
Kış Keki(havuçlu Cevizli Elmalı Tarçınlı)
Limonlu Top Kek
Kremalı, Körili Tavuklu Makarna
Karakız Tatlısı ( Enfes Bir Tat)
Hdabla | © 2025 |