Sütlü Mısır Çorbası (12+ Ay)

Sütlü Mısır Çorbası (12+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 konserve mısır
  • 1 su bardağı içme suyu
  • Yarım yemek kaşığı tereyağ
  • Yarım yemek kaşığı un
  • Yarım su bardağı süt
  • Yarım su bardağı içme suyu

Sütlü Mısır Çorbası (12+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle konserve mısırımızı suyla 5 dakika haşlayalım.
  2. Haşlandıktan sonra suyunu süzelim.
  3. Tenceremize tereyağ ve unu alıp kokusu çıkana kadar kavuralım.
  4. Kavrulan unumuzun üzerine su ve sütü ekleyerek kaynayana kadar karıştıralım.
  5. Kaynadıktan sonra haşladığımız mısırları ekleyelim.
  6. 3-4 dk kaynatalım. Kasemize alalım.
  7. Miniklere afiyet olsun. 💙.

Sütlü Mısır Çorbası (12+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çöp Şiş Pişi
Şehriyeli Tavuk Suyu Çorba
Buzluk İçin Muhteşem Katmer
Ağızda Dağılan (Kıyır Kıyır) Susamlı Toplar
Bal Kabaklı Muhallebi
Sarımsak Mezesi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet