Sütlü Mısır Çorbası (12+ Ay)

Sütlü Mısır Çorbası (12+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 konserve mısır
- 1 su bardağı içme suyu
- Yarım yemek kaşığı tereyağ
- Yarım yemek kaşığı un
- Yarım su bardağı süt
- Yarım su bardağı içme suyu
Sütlü Mısır Çorbası (12+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle konserve mısırımızı suyla 5 dakika haşlayalım.
- Haşlandıktan sonra suyunu süzelim.
- Tenceremize tereyağ ve unu alıp kokusu çıkana kadar kavuralım.
- Kavrulan unumuzun üzerine su ve sütü ekleyerek kaynayana kadar karıştıralım.
- Kaynadıktan sonra haşladığımız mısırları ekleyelim.
- 3-4 dk kaynatalım. Kasemize alalım.
- Miniklere afiyet olsun. 💙.
Sütlü Mısır Çorbası (12+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
