Bayat Ekmekten Pratik Börek (Videolu)

Bayat Ekmekten Pratik Börek Tanımı İçin Malzemeler
- 1 bayat ekmek
- 3 adet yumurta
- Yarım çay bardağı süt
- Çeyrek çay bardağı sıvı yağ
- Karabiber
- Tuz
- 5 kısım kıyılmış maydanoz
- Biraz kaşar rendesi
İsteğe bağlı;
- Kaşar rendesi
- Sucuk
Bayat Ekmekten Pratik Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Ekmeği dilimleyin. Bir kabın içine yumurta, süt, sıvı yağ, tuz, karabiber isteğe bağlı maydanoz ve kaşar ekleyip karıştırın.
- Ekmekleri evvel bu karışıma bulayın tepsiye dizin. Üzerine biraz kaşar rendesi ve minik minik doğranmış sucuk kesimleri ekleyin.
- 180-200 derece fırında 10 dakika pişirin. Yumuşacık ve çok lezzeti oluyor denemelisiniz. Afiyet olsun.

Bayat Ekmekten Pratik Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








