Bayat Ekmekten Pratik Börek (Videolu)

Bayat Ekmekten Pratik Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 bayat ekmek
  • 3 adet yumurta
  • Yarım çay bardağı süt
  • Çeyrek çay bardağı sıvı yağ
  • Karabiber
  • Tuz
  • 5 kısım kıyılmış maydanoz
  • Biraz kaşar rendesi

İsteğe bağlı;

  • Kaşar rendesi
  • Sucuk

Bayat Ekmekten Pratik Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ekmeği dilimleyin. Bir kabın içine yumurta, süt, sıvı yağ, tuz, karabiber isteğe bağlı maydanoz ve kaşar ekleyip karıştırın.
  2. Ekmekleri evvel bu karışıma bulayın tepsiye dizin. Üzerine biraz kaşar rendesi ve minik minik doğranmış sucuk kesimleri ekleyin.
  3. 180-200 derece fırında 10 dakika pişirin. Yumuşacık ve çok lezzeti oluyor denemelisiniz. Afiyet olsun.

Bayat Ekmekten Pratik Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuklu Arpa Şehriyeli Salata
Konserve Domates Sos
Krem Şantili Mozaik Pasta
Harika Fırınsız Sütlaç Tarifi
Acuka
Mısır Kaburga
Hdabla | © 2025 |