Mantar Salatası

Mantar Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 800 gram mantar
  • 1 tutam dere otu
  • 1 tutam maydanoz
  • Yarım çay bardağı haşlanmış mısır
  • 2 adet közlenmiş kapya biber
  • 10 adet kırmızı biberli zeytin
  • Yarım limon
  • 3 yemek kaşığı zeytin yağı
  • 1 çay kaşığı tuz

Mantar Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantarlar temizlenir iri formda doğranır ve 3 yemek kaşığı zeytin yağı eği ile mantarlar yüksek ateşte sotelenir.
  2. Yeşillikler doğranır. Zeytin halka biçiminde doğranır. Mantarlar soğuyunca tüm gereçler ile birleştirilerek karıştırılır. Soğuk servis edilir. Afiyet olsun😊.

Mantar Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çıtır Çıtır Yalancı Su Böreği
Salçalı Yoğurtlu Mantı Tarifi
Çikolata Soslu Puding
Kremalı Elmalı Çörekler
Karnıyarık Pizza Poğaça
Bebek Yeşil Mercimek Koftesi
Hdabla | © 2025 |