Avokado Ezmesi

Avokado Ezmesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet olgunlaşmış avakado
  • 3 kaşık lor peyniri
  • 1 diş sarımsak
  • 2 kaşık zeytinyağ
  • Yarım limon suyu
  • Kuru nane pulbiber
  • Karabiber
  • Tuz

Avokado Ezmesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Avakadoyu kabuğundan ayırıp çatal yardımıyla ezelim.
  2. Lor peyniri, ezilmiş sarımsak ,zeytinyağı, limon, tuz ve baharatlarımızı ek edip güzelce karıştıralım.Afiyet olsun.

Avokado Ezmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muzlu Cevizli Pankek
Haydari
Şekilli Kurabiye
Gün Tabağı
Kadayıftan Bülbül Yuvası
Havuçlu Cevizli Cupcake (Pcos Dostu – Şekersiz – Sağlıklı Tatlı)
Hdabla | © 2025 |