Ispanaklı Nohut Cipsi

Ispanaklı Nohut Cipsi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı haşlanmış nohut
  • 1 tutam ıspanak
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay kaşığı sarımsak tozu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1/4 (çeyrek) çay bardağı zeytinyağı

Ispanaklı Nohut Cipsi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün materyalleri blendıra alıyoruz ,zeytinyağını denetimli dökelim çokta cıvık olmasın.
  2. Sıkma aparatına harcımızı yerleştirip yağlı kâğıt serili tepsiye sıkıyoruz.
  3. 180 derecede alt üst ayarda üstü kızarana kadar pişiriyoruz.
  4. Fırından çıktıktan 15 dk sonra çıtır oluyor. Birinci çıktığında yumuşak oluyor.
  5. 1 gün sonra yiyeceğinizde yumuşamış olursa 6 dk eirfryer da ısıtarak tekrar çıtırdatabilirsiniz.

Ispanaklı Nohut Cipsi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Deneyen Herkes Bayıldı Sadece 5 Malzemeyle Tam Kıvamında Sütlaç
Orjinal Tarifiyle Taş Kadayıf
3 Malzemeyle 10 Dakikada Tatlı Krizi Çözümü| Milföyden Tatlı Kup (Videolu)
Tavuk Dünyası Baharatlım Menüsü
Kıymalı Şakşuka
Browninin En Fit Hali ! Tamamı Sadece 510 Kalori !
Hdabla | © 2025 |