Et Fajita

Et Fajita Tanımı İçin Malzemeler
- 5 büyük modül antirikot
- Yarım çay bardağı soya sosu
- 1 çay bardağı zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
- Karabiber
- 1 büyük uzunluk kırmızı soğan
- 3 adet kapya biber
- 3 adet yeşil biber
- Kimyon
- Toz tatlı kırmızıbiber
Et Fajita Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kaseye birinci evvel julyen doğranmış antirikot,soya sosu,zeytinyağı,2 diş doğranmış sarımsak karabiber ile 3-3.5 saat buzdolabında marine edelim .
- Marineden sonra tavada etleri bir hoş soteyelim tabağa alalım ,önce yarım ay biçimindeki soğanları daha sonra kapya biberi ve yeşil biberi soteleyelim.
- Etleri de ek edilir ,üzerine karabiber,kimyon,tatlı toz biber atarak biraz daha kavuralım. Afiyet olsun.
Et Fajita Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

