Havuç Çorbası (6+ay)

Havuç Çorbası (6+ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım yemek kaşığı tereyağ
  • Yarım yemek kaşığı un
  • 2 adet havuç
  • 1 buçuk su bardağı su
  • 2 kısım maydanoz

Havuç Çorbası (6+ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tenceremize tereyağını alalım.
  2. Tereyağ ısındıktan sonra unumuzu ek edelim.
  3. Küp küp doğranmış havucumuzu ve ince kıyılmış maydanozumuzu ekleyelim. Güzelce kavuralım.
  4. Sonra üzerine suyumuzu ekleyip havuçlar yumuşayana kadar pişirelim.
  5. Piştikten sonra blenderden geçirelim. ( havuclarımız yeteri kadar yumusadıysa blender geçirmeden de verebilirsiniz ).
  6. Pişince kasemize alalım. Miniklere afiyet olsun. 💙.

Havuç Çorbası (6+ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kahveli Çatlak Kurabiye Tarifi (Ağızda Dağılan)
Harput Köfte (Elazığ Mutfağı)
Yalancı Boyoz Tarifi (Videolu)
Ezo Gelin Çorbası
Şeker Pancarı Tatlısı
Muzlu Kek
Hdabla | © 2025 |