Havuç Çorbası (6+ay)
Havuç Çorbası (6+ay) Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım yemek kaşığı tereyağ
- Yarım yemek kaşığı un
- 2 adet havuç
- 1 buçuk su bardağı su
- 2 kısım maydanoz
Havuç Çorbası (6+ay) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle tenceremize tereyağını alalım.
- Tereyağ ısındıktan sonra unumuzu ek edelim.
- Küp küp doğranmış havucumuzu ve ince kıyılmış maydanozumuzu ekleyelim. Güzelce kavuralım.
- Sonra üzerine suyumuzu ekleyip havuçlar yumuşayana kadar pişirelim.
- Piştikten sonra blenderden geçirelim. ( havuclarımız yeteri kadar yumusadıysa blender geçirmeden de verebilirsiniz ).
- Pişince kasemize alalım. Miniklere afiyet olsun. 💙.
Havuç Çorbası (6+ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






