Zeytinyağlı Pancar Mezesi

Zeytinyağlı Pancar Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet kırmızı pancar
  • 2 adet kuru soğan
  • 1 küp şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım limon suyu
  • 1 portakal suyu (opsiyonel)

Kavurmak için ;

  • Yarım çay bardağından az zeytinyağı

Zeytinyağlı Pancar Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pancarlar soyulur ve biraz yumuşayıncaya kadar haşlanir. ( yirmi dakikada lakin yumuşadı. ).
  2. Zeytinyağında soğanları ve isteğe nazaran sarımsak da ekleyerek kavuralım.
  3. Haşlanmış doğranmış pancarları da ekleyelim.
  4. Karıştıralım üstteki ölçüde tuz şeker atalım.
  5. Ocağı söndürüp limon suyunu ekleyip karıştıralım.
  6. Soğuk servis daha hoş oluyor evvelden dinlendirirseniz kusursuz olur. Afiyet olsun.

Zeytinyağlı Pancar Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

4 Malzemeli Glutensiz Rafine Şekersiz Kurabiye
Tavuklu Pide
En İyi Profiterol Tarifi
Bol Soslu Islak Kek
Cafelerin Haşhaşlı Keki
Fırında Sütlaç
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet