Kabak Falafel

Kabak Falafel Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet büyük uzunluk kabak
  • 1 adet kapya biber
  • 1 su bardağı haşlanmış nohut
  • 1 tutam dereotu
  • 7-8 kaşık tam buğday unu( ben un olarakta nohut unu kullandım nefis oluyor ve tok tutuyor)
  • Tuz
  • Dilediğiniz baharatlar

Kabak Falafel Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mutfak robotuna haşlanmış nohut, rendelenmiş suyu sıkılmış kabak, kapya biber ve baharatları alıp pürüzsüz olacak formda çekelim.
  2. Daha sonra içine başka gereçleri ekleyelim.
  3. Kıvam almazsa unu denetimli arttırabilirsiniz.
  4. Yuvarlayıp form verip 190 derece fırında 15-20 dk ortasında denetimli pişirelim.
  5. Yanına sarımsaklı dereotlu süzme yoğurt ile sos hazırlayıp tüketebilirsiniz.Afiyet olsun 😊.

Kabak Falafel Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Viral Olan Portakallı Kek (Videolu)
Sahlep Tarifi
Trakya Usulü Büryan
Cacık
Çeşm-i Nigar Çorbası
Fırında Beşamel Soslu Karnabahar
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet