Tırnak Pide Tarifi (Lokantadaki Ekmekler Gibi)

Tırnak Pide Tanımı (Lokantadaki Ekmekler Gibi) İçin Malzemeler

  • 1 paket kuru toz maya
  • 6 su bardağı un
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker
  • 2 tatlı kaşığı sıvı yağ
  • 2 su bardağı ılık su
  • Tuz

Tırnak Pide Tanımı (Lokantadaki Ekmekler Gibi) Nasıl Yapılır?

  1. Un, şeker, tuz karıştırılır.
  2. Ortası açılıp maya ve su eklenir.
  3. Karıştırılıp sıvı yağ eklenir.
  4. Yumuşak bir hamur elde edilir.
  5. 1 saat mayalanmaya bırakılır.
  6. Yağlı kağıtlı tepsiye yaydırıp 180 derecede ısıtılmış fırında pişirilir. Afiyet olsun. :).

Tırnak Pide Tanımı (Lokantadaki Ekmekler Gibi) Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çörek Otlu Peynirli Toplar
Sade Mayalı Poğaça Tarifi
Tam Kıvamında Kısır Tarifi
Aşk Kurabiyesi
Mantı Salatası
Nohut Tava
Hdabla | © 2025 |