Tırnak Pide Tarifi (Lokantadaki Ekmekler Gibi)

Tırnak Pide Tanımı (Lokantadaki Ekmekler Gibi) İçin Malzemeler
- 1 paket kuru toz maya
- 6 su bardağı un
- 1 tatlı kaşığı toz şeker
- 2 tatlı kaşığı sıvı yağ
- 2 su bardağı ılık su
- Tuz
Tırnak Pide Tanımı (Lokantadaki Ekmekler Gibi) Nasıl Yapılır?
- Un, şeker, tuz karıştırılır.
- Ortası açılıp maya ve su eklenir.
- Karıştırılıp sıvı yağ eklenir.
- Yumuşak bir hamur elde edilir.
- 1 saat mayalanmaya bırakılır.
- Yağlı kağıtlı tepsiye yaydırıp 180 derecede ısıtılmış fırında pişirilir. Afiyet olsun. :).
Tırnak Pide Tanımı (Lokantadaki Ekmekler Gibi) Fotoğraflı Yapılışı

