Tırnak Pide Tarifi (Lokantadaki Ekmekler Gibi)

Tırnak Pide Tanımı (Lokantadaki Ekmekler Gibi) İçin Malzemeler

  • 1 paket kuru toz maya
  • 6 su bardağı un
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker
  • 2 tatlı kaşığı sıvı yağ
  • 2 su bardağı ılık su
  • Tuz

Tırnak Pide Tanımı (Lokantadaki Ekmekler Gibi) Nasıl Yapılır?

  1. Un, şeker, tuz karıştırılır.
  2. Ortası açılıp maya ve su eklenir.
  3. Karıştırılıp sıvı yağ eklenir.
  4. Yumuşak bir hamur elde edilir.
  5. 1 saat mayalanmaya bırakılır.
  6. Yağlı kağıtlı tepsiye yaydırıp 180 derecede ısıtılmış fırında pişirilir. Afiyet olsun. :).

Tırnak Pide Tanımı (Lokantadaki Ekmekler Gibi) Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Meyveli Karpatka
Fırın Poşetinde Kabak Tatlısı (Çok Pratik)
Tahinli Ve Cevizli Rulo Kurabiye
Havuçlu Çorba
Şipşak Poğaça
Tartolet Tarifi
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet