Patates Tostu

Patates Tostu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 adet patates
  • Bir tutam maydanoz
  • 1 tane çarliston biber
  • 1 tane kapya biber
  • Kaşar peyniri
  • Siyah zeytin
  • Karabiber
  • Tuz

Patates Tostu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak biberleri, zeytini ve maydanozu küçük küçük doğrayın.
  2. Geniş bir kasenin içerisinde yumurtayı tuz ve karabiberle çırpın.
  3. Kaşarı rendeleyin, patatesi de rendeleyip suyunu yeterlice sıkın.
  4. Tüm gereçleri karıştırın.
  5. Pişirme kağıdı serdiğiniz tost makinesinin üzerine karışımı dökün, görseldeki üzere bir çatal yardımıyla yayın.
  6. Yaklaşık 10 dakika içinde pişecektir. İsteğe nazaran ketçap-mayonez eşliğinde servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun 🧡

  • Not : ölçüler 1 şahsa nazaran hazırlanmıştır. Ben oğlumun zevkine nazaran belirledim. Siz istediğiniz malzemeyi ekleyip, çıkartabilirsiniz.

Patates Tostu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lezzeti Şahane: Reyhan Şerbeti
Çıtır Çıtır Burma Baklava En Kolay Ve Pratik Tarif
Soğuk Kahve
Yağlı Biber Turşusu
Brokoli Çorbası (Detoks Çorba)
Tuzlu Kurabiye (Kandil Simidi )
Hdabla | © 2025 |