Papaz Yahnisi

Papaz Yahnisi Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo kuşbaşı et
  • 25 adet arpacık soğan
  • 6 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı sirke
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 adet rendelenmiş domates
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Kimyon

Papaz Yahnisi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce tereyağ ve zeytinyağı eritilir.
  2. Kuşbaşı etler ek edilir ve suyu çekinceye kadar pişirilir.
  3. Soğanlar ve ince kıyılmış sarımsaklarla sotelenme devam eder.
  4. Domates rendesi ve salça ek edilerek, karıştırılır.
  5. Üzerine sirke, tüm baharatlar eklenir.
  6. Üzerini geçecek kadar sıcak su ek edilir. Yarım saat pişirilir.

Papaz Yahnisi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nutellalı Cookie
Enfes Sosuyla Semizotu Salatası
Dereotlu Kurabiyem
Kremalı Salçalı Makarna
Kahvaltıya Kaşarlı Kolay Krep Börek ( 5 Dakikada Hazır)
Hayatınızda Yediğiniz En Güzel Ve Pratik Pankek Tarifi
Hdabla | © 2025 |