Tam Kıvamında Kabak Tatlısı

Tam Kıvamında Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2.5 kilo bal kabağı
  • 5 su bardağı şeker

Üzeri için;

  • Tahin
  • Ceviz

Tam Kıvamında Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabağı 2-3 parmak genişliğinde dilimleyelim.
  2. Yayvan bir tencereye dizelim.
  3. Şekeri üzerine dökelim.
  4. Ocakta harlı ateşte 20 – 25 dk pişirelim.
  5. Daha evvelce ısınmış 200 derece fırında üzeri hafif karamelize olana kadar pişirelim.
  6. Soğuyan tatlımızı tahin ve ceviz eşliğinde servis edelim.Afiyet olsun.

Tam Kıvamında Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pastada Sınır Tanımayanlara Özel Kekli Ve Bisküvili Yaş Pasta
Pastane Poğaçası (Çok Pratik)
Demleme Usulü Enfes Kısır
Çatlak Kurabiye ( Brownie Tadında Enfes Bir Lezzet )
Rulo Poğaça
Arpa Ve Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı
Hdabla | © 2025 |