Sebze Yemeği

Sebze Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet karnabahar(küçük boy)
  • 1 adet brokoli(küçük boy)
  • 2 adet havuç
  • 2 adet yeşilbiber
  • 1 adet mor soğan

Üzerine;

  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Toz kırmızı biber
  • Karabiber
  • Zerdaçal
  • Tuz

Sebze Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm zerzevatları yıkayıp doğrayalım.
  2. Uygun tepsimize alalarak üzerine baharatlı yağımızı döküp karıştıralım.
  3. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirelim.
  4. Pişirme mühleti fırından fırına farklılık gösterir o yüzden denetimli pişirelim.
  5. Pişen sebzelerimizi yoğurtla servis edelim.Afiyet olsun🌸.

Sebze Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Portakallı Kek
Portakal Posset
El Açması Börek
Kabuk Soyma Derdi Yok!en Pratik Haliyle Kışlık Domates Sosu
Kinoa Kısırı
Püreli Misket Köfte
Hdabla | © 2025 |