Yumurtalı Pişi (Çok Pratik, Yağ Çekmez Uğraştırmaz)

Yumurtalı Pişi (Çok Pratik, Yağ Çekmez Uğraştırmaz) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı yoğurt
- 1,5 su bardağı un
- 1 paket kabartma tozu
- Yarım tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı toz şeker
Bulamak için;
- 1 adet yumurta
Kızartmak için ;
- Çok az sıvı yağ
Yumurtalı Pişi (Çok Pratik, Yağ Çekmez Uğraştırmaz) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle yoğurt tuz, toz şeker kabartma tozu ek edip karıştıralım.
- Sonra unu ek edip düzgünce karıştıralım ve yoğuralım ,ele yapışacak kesinlikle yanınıza bir kapta su alın.
- İster yuvarlayıp hal verin ister farklı zevkinize nazaran.
- Sonra yumurtayı çırpıyoruz ve hamurları bulayıp düzgünce ısınmış yağa koyup orta kısık ateşte önlü, art yanları pişirelim.
Afiyet bal olsun🥰
Çok pratik hakikaten kesinlikle deneyin pişi severler bunu çok sevecek canınız istedigi her saatte ister sahurda ,sadece 5 dk hamur yap hazır okadar pratik tanım deneyin yorumlarınızı ve fotoğraflarınızı bekliyorum 🥰.
Yumurtalı Pişi (Çok Pratik, Yağ Çekmez Uğraştırmaz) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









