Kruvasan Bowl

Kruvasan Bowl Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet milföy hamuru
- Sürülebilir çikolata
- 2 adet muz
- 10-15 adet çilek
- Çikolata sosu
- Beyaz çikolata sosu
- Az antep fıstığı
Kruvasan Bowl Tanımı Nasıl Yapılır?
- Milföy hamurunu oda sıcaklığına gelince üzerine sürülebilir, çikolata sürelim(isteyen sade yapabilir)
- Daha sonra üçgen biçimde keselim ve kruvasan üzere katlayalım.
- Yağlı kağıt serili tepsiye dizelim, 180 derece fırında 25-30 dakika pişirelim.
- Meyveleri doğrayalım, antep fıstıklarını küçük modüllere bölelim.
- Pişen kruvasanları kasenin içine alalım üzerine meyveleri ekleyip üzerine sosları gezdirelim, en son fıstık serpiştirip afiyetle yiyelim.
Afiyet olsun. 😊
Kruvasan Bowl Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





