Borcam Tatlısı

Borcam Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

Muhallebisi için;

  • 5 yemek kaşığı un
  • 125g tereyağı
  • 1 litre süt
  • 5 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 paket vanilya şekeri

Arası için;

  • 1 paket bisküvi

Üzeri için;

  • 200 g sıvı krema
  • 200 g bitter çikolata

Borcam Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tereyağı ve unu derin bir tencereye alıp, kokusu çıkana kadar kavuralım süt ve şekeride ekleyip pişirelim son olarak vanilin ekleyelim karıştıralım.
  2. Borcama eşit halde bölelim üzerine bisküvileri dizelim.
  3. Sıvı kremayı ısıtalım kaynamasın dikkat edelim çikolatasını ekleyip, karıştıralım bisküvilerin üzerine dökelim.
  4. 2 saat kadar buzdolabında dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Borcam Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fındıklı Kurabiye
Salçasız Efsane Mercimek Çorbası Tarifi
Ispanaklı Yeşilim Tatlısı
Yumurtalı Lavaş Tost
Kedi Dili Pasta
Tepsi Mantısı
Hdabla | © 2025 |