Tavuklu Mantarlı Soslu Makarna

Tavuklu Mantarlı Soslu Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket makarna
  • 2 adet tavuk göğsü
  • 100 gram mantar
  • Salça
  • Kekik
  • Karabiber
  • 1 tutam pul biber

Tavuklu Mantarlı Soslu Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Makarna haşlanır, başka bir tavada tavuk sotelenir.
  2. Diğer tarafta sos için; salça, baharatlar ve makarna suyundan alınarak karıştırılır.
  3. O sırada sotelenen tavuk içine sos dökülür, biraz karıştırdıktan sonra mantarlar dökülür.
  4. Bu karışımı 5-10 dakika karıştırdıktan sonra tavuklar ve mantarlar pişince haşlanmış makarnanın içine dökülür ve karıştırılır. Büsbütün karıştırdıktan sonra servis edilir.

Tavuklu Mantarlı Soslu Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Avokado Tost
Susamlı Minik Kurabiye
Bursa’nın Meşhur Süt Helvası
Ağızda Eriyen Üzümlü Çikolatalı Cookie
Fırın Köfte
Salçalı Mantı Çorbası
Hdabla | © 2025 |